Kiss Norbi: A tesztek jól sikerültek, optimista vagyok

A Hungaroringen rajtol a kamion Európa-bajnokság, a 2021-es szezon kezdete előtt pedig új kiemelt támogató szegődött Kiss Norbiékhoz.

unnamed_51.jpg

„A tesztek jól sikerültek, így optimista vagyok” – nyilatkozta Kiss Norbert a médiacsapata által a Braking News Motorsportnak eljuttatott közleményben. A kétszeres Európa-bajnok elmondása szerint az elmúlt hónapokban kemény munka folyt a háttérben, ami főként kisebb fejlesztésekre és a megbízhatóság javítására irányult.

Ugyanezt erősítette meg Kozák Attila, a Révész Racing csapatvezetője: „Készen állunk a rajtra, és tudjuk, hogy hosszú a sorozat, de egy jó kezdés komoly lendületet adhat” – mondta, majd arra is utalt, hogy feltehetően ellenfeleik sem tétlenkedtek.

Bár a Hungaroring ismerete sokat jelenthet, a tavalyi eredményeinket látva a riválisaink komoly technikai fejlesztéseket hajtottak végre, de természetesen mi sem ültünk ölbe tett kézzel, így izgalmas futamokra van kilátás

– tette hozzá.

woims-66.jpg

„Nagyon várom a hétvégi versenyt, külön öröm számomra, hogy a Hungaroringen startolhat a bajnokság, hazai közönség előtt indulni mindig felemelő érzés, rengeteg segítséget kapok a szurkolóktól” – fejezti ki örömét a Révész Racing versenyzője azzal kapcsolatban, hogy idén már nézők előtt rendezik a hungaroringi kamion-Eb-futamot. A június 12-13-i megmérettetésen azonban csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők szurkolhatnak a helyszínen.

A közlemény kiemeli: Kiss eddig 25-ször állt rajthoz a Hungaroringen – hatszor nyert hazai pályán, 17 alkalommal pedig dobogóra állt. A tavalyelőtti és hatszoros bajnok Jochen Hahn mellett Sascha Lenzre és Adam Lackóra is komoly riválisként tekint.

A kétszeres Európa-bajnokság kamionversenyző örömmel fogadta, hogy a MOL a Révész Racing kiemelt támogatója lett, majd megjegyezte, „szeretnénk meghálálni a bizalmat”. Az együttműködés értelmében már a hétvégén látható lesz a MOL XXL Diesel felirat.

Nyolc fordulót rendeznek idén a sorozatban, október 16-17-én, az olaszországi Misanóban zárul a szezon. A magyarországi televíziós közvetítésekkel ebben a cikkünkben foglalkoztunk részletesen – amit egyelőre biztosan tudni lehet: a Sport 2-n mind a négy hungaroringi versenyt élőben közvetítik.

Fotó: Kiss Norbi Média

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3716588162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása