Salgó-rali: Egy cél lebeg Turánék szeme előtt

Az alábbiakban a versenyző médiacsapata által kiküldött sajtóközleményt közöljük, a tartalom szempontjából változatlan formában.

Turán Frici és Bagaméri Laci nagy lendülettel készülnek az országos ralibajnokság következő futamára, a Salgó-ralira, amelyet június 4-5. között rendeznek Salgótarján környékén. Friciék előtt ismételten csak egy cél lebeg a Volkswagen Polo GTI R5-tel: csak tempósan előre!

turan_motorsport_2_4.jpg

„Az előző versenyen végig nagyon jó volt a tempónk, és szeretnénk ezt a formánkat átmenteni a következő futamra is. Kilencből hat gyorsasági szakaszt megnyertünk, emellett a prológon is mi voltunk a leggyorsabbak, végig domináltunk nem csak a magyar mezőnyben, hanem a nemzetközi élmenők között is, amire nagyon büszkék vagyunk. Ugyan mi több pályaismerettel rendelkezünk, de ők rutinosabbak, így kiegyenlített a mérleg. Úgy gondolom, optimistán várhatjuk a Salgó-rali kétnapos versenyét” – mondja Turán Frici.

„Mind fizikálisan, mind mentálisan rendkívül összeszedettek voltunk az Ózd-Eger-ralin, az autó, a csapat és mi is kihoztuk magunkból a maximumot, felkészülten vágunk neki az újabb megmérettetésnek. A tavalyi Salgó-ralit meg tudtuk nyerni, idén is hasonló célokkal érkezünk a nógrádi pályákra, ahol a sok ismerős helyszín mellett egy új gyorsaságin is tesztelhetjük a Next Auto Polót. Nagyon várjuk, hogy újra találkozhassunk a szurkolóinkkal!” – folytatja Bagaméri Laci.

„Az idei évben visszatér a ceredi pálya is, ami az egyik kedvencem, ráadásul a hosszú változata került bele a programba. Kíváncsian várom az új szakaszt, ugyanis az Acélgyár területén is kialakítottak egy pályát a szervezők. Minden készen áll, hogy tovább növeljük a sebességünket, már csak az időjárás tréfálhat meg minket, de bízunk benne, hogy inkább mi fogjuk a teljes mezőnyt” – zárja mosolyogva Frici.

Az aszfaltos Salgó-ralin a versenyzők két nap alatt összesen 11 gyorsasági szakaszt és közel 126 kilométert teljesítenek majd.

Fotó: Just Creative

Forrás: Just Creative

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8216577642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása