F1: Leclerc a palimadár, Verstappen a kedvezményezett

A nemzetközi sajtó elsősorban a pole pozíciót megszerző Charles Leclerc pechjéről, valamint az ő távollétében rajt-cél győzelmet arató Max Verstappen sikeréről és a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton elégedetlenségéről írt a vasárnapi Formula–1-es Monacói Nagydíj másnapján.

si202105230435_news.jpg

Nagy-Britannia – The Guardian:

„Max Verstappen nyerte a Monacói Nagydíjat, és az élre állt a világbajnoki pontversenyben. A versenyzők sokkal jobban vágynak a monte-carlói győzelemre, mint bármelyik másik sikerre. Verstappen esetében az idei szezonban ennek a diadalnak még nagyobb a jelentősége.”

Olaszország – Gazzetta dello Sport:

„Nehéz hétvégéje volt Lewis Hamiltonnak, aki kénytelen volt átadni az összetett vezető pozícióját a 2021-es Monacói Nagydíjat megnyerő Max Verstappennek. A Mercedes hétszeres vb-győztes címvédő versenyzője egyáltalán nem volt elégedett a futamon, és az egész hétvégén nyújtott teljesítményével.”

Spanyolország – El Mundo:

„A monacói dobogón látott ünneplés épp olyan vicces és spontán volt, mint az abban résztvevő fiatal főszereplők. Az már előzetesen is világos volt, hogy Max Verstappen, Carlos Sainz és Lando Norris nem tart be mindent az etikettből, és ezen Adrian Newey-nak, a Red Bull tervezőzsenijének komoly viselkedése sem változtatott.”

Ausztria – Kronen Zeitung:

„Őrület! Valtteri Bottas a kerékcsere közben volt kénytelen feladni a futamot, miután a Mercedes jobb első abroncsát nem tudták leszedni a szerelők. A Mercedes finn versenyzője még ezzel sem tudta elvenni a Forma-1-es hétvége legnagyobb palimadárjának címét a monacói Charles Leclerc-től, de egészen közel került hozzá.”

Svájc – Blick:

„A Ferrari drámájának kedvezményezettje Max Verstappen lett. A fiatal holland versenyző elsőként startolhatott és egy pillanatig sem forgott veszélyben a rajt-cél győzelme. A piros lámpák kialvásakor ugyanakkor figyelemre méltóan tartotta maga mögött Valtteri Bottast, akinek a műszaki hiba miatt a rajtrácsról hiányzó Charles Leclerc távollétében szabad útja volt az első kanyarig.”

Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool

Forrás: MTI

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2216570928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása