F1: A naptárvariálás ellenére áll Grosjean mercedeses búcsúja

Romain Grosjean mercedeses búcsútesztjét csak részben érinti a Formula–1 legutóbbi naptárátalakítása.

m266117.jpg

A minap bejelentették, hogy a különböző utazási korlátozások miatt sem a Kanadai, sem pedig az annak helyére beugrani készülő Török Nagydíjat nem tudják megtartani, így előrébb hozták a Francia Nagydíjat, Ausztriában pedig duplázni fog a mezőny, ahogyan az a tavalyi szezon során is történt.

A változások valamilyen szinten Romain Grosjean Paul Ricard-i tesztjét is befolyásolják, amit a Mercedes búcsúajándékként ajánlott fel az időközben az IndyCarban már pole pozíciót is szerző franciának, aki a tavalyi szezon utolsó két futamán nem tudott rajthoz állni a Bahreini Nagydíjon elszenvedett horrorbukása miatt.

A Motorsport.com-nak a Mercedes szóvivője megerősítette, hogy Grosjean június 29-én egész nap a Mercedes 2019-es autójával tesztelhet, ami viszont változik majd, hogy a Francia Nagydíj hétvégéjére tervezett bemutatókörei elmaradnak. Ennek oka az, hogy a változások miatt épp azon a hétvégén tartják a Paul Ricard-i F1-es futamot, amikor az IndyCarnak a Road Americán van jelenése.

Fotó: Mercedes Media Database

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1216560786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása