Hazai pályán kezdik a szezont Vogel Adriék

Az alábbiakban a versenyző médiacsapata által kiküldött sajtóközleményt közöljük, a tartalom szempontjából változatlan formában.

vogel_peugeot_teszt03.JPGAz I. Therwoolin Boldogkő-ralival kezdődik a 2021-es versenyszezon Vogel Adriennek és navigátorának, Notheisz Ivettnek.

A 2020-ban az MNASZ, az MNASZ Rally Szakági Bizottsága, valamint a Formula és Autósport Magazin által is az Év női autóversenyzőjének választott sportoló a Peugeot 208 Rally Cup Hungary mezőnyének tagjaként vág neki április 18-án az összesen 464,9 km-es távnak. A női páros a szezon előtti teszten ismerkedett a Peugeot 208 Rally4-es versenyautóval.

„Nagyjából 40-50 kilométert tettünk meg a teszten. A változékony időnek köszönhetően esőben vizes abroncsokon, valamint a felszáradó pályán vizes keverékű slickeken is próbálhattuk az autót. Nagyon pontosan kanyarodik, főleg a szűk kanyarokban, stabil, erős technika, rövidek a fokozatok a váltóban, de kell még azért kilométer, hogy megszokjam, hiszen mégiscsak más, mint amit eddig vezettem” mondta Vogel Adrienn a teszt után.

vogel_peugeot_teszt01.JPG

Az I. Therwoolin Boldogkő-ralin kilenc gyorsasági szakaszon 124,95 kilométer vár a versenyzőkre.

Fotó: Roger Racing Team

Forrás: Roger Racing Team

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4416501874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása