F1: Pérez pályára vitte a Red Bullt

Nem sokkal 2021-es autója bemutatója után Sergio Pérez megtette első kilométereit a Red Bull színeiben. Rövidesen a legújabb autóját is megjárathatja a Milton Keynes-i együttes, Max Verstappennel a volánnál.

si202102230125_news.jpg

Kedden délben a Red Bull is leleplezte idei versenygépét, az RB16B-t, valamivel később pedig már Silverstone-ban folytatta napját a Milton Keynes-i alakulat. Új versenyzőjével, Sergio Pérezzel tesztelt a Red Bull – a mexikói versenyző a 2019-es modellt járatta meg, miután megmutatta új sisakját.

A Formula1.com cikke szerint– a Red Bull egyik forgatási napját felhasználva – szerdán Max Verstappen a 2021-es autót próbálja ki. Szerdán a csapat teszt- és tartalékversenyzője, Alexander Albon is a csapattal tart, aki az RB15-öst viszi pályára.

A Red Bull fiókcsapatánál, az AlphaTaurinál sem tétlenkednek: újabb tesztet szerveztek Cunoda Jukinak, a japán újonc ezúttal is a két évvel ezelőtti járgánnyal gördülhetett pályára – Imolában viszont immár a megújult, 2021-es festéssel jelent meg a faenzai gárda:

Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8216437338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása