F1: Szinkronizálják a Drive to Survive harmadik évadát is

Ez Szujó Zoltán Instagram-bejegyzéséből derült ki.

20-mugello-sunday.jpg

Tavaly ilyenkor már javában tudni lehetett, hogy február végén érkezik a Netflix F1-es dokumentumfilmsorozatának második évada, ezzel szemben még mindig homály fedi azt, mikor mutatják be a Drive to Survive harmadik évadát. A nagy sikernek örvendő sorozat ennek ellenére várhatóan még a 2021-es szezon kezdete előtt elérhetővé válik a streamingszolgáltató kínálatában.

Az viszont már biztos, hogy akárcsak az előző években, úgy a 2020-as szezont is feleleveníthetjük magyar nyelven is. Szujó Zoltán korábbi Formula–1-es kommentátor csütörtök délutáni Instagram-posztjában egyértelműen arra utalt, hogy ő gondoskodik a narrációról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szujó Zoltán (@szujozoltan) által megosztott bejegyzés

A kommentszekcióban egy kérdésre adott válaszból az is kiderült, hogy Szujó mellett Wéber Gábor is hangját adja a magyar nyelvű szinkronhoz. Szujó és Wéber 2013-tól egészen a 2019-es Spanyol Nagydíjig közvetítették együtt a versenyeket a közmédia csatornáin.

Szujó 2019 májusában távozott az M4 Sporttól, a jelenleg miniszteri tanácsadóként dolgozó, egyúttal a magyarországi autó- és motorsport fejlesztési stratégiájában közreműködő sportriportert Wéber váltotta a vezető kommentátor szerepében.

Fotó: Pirelli F1 Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr816431804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása