F1: Itt az első videó Vettelről, ahogy megérkezik az Aston Martinhoz

Engedve a rajongói nyomásnak az Aston Martin megmutatta, hogy érkezett meg hozzájuk a négyszeres világbajnok.

_r080760-large_1.jpg

Eddig az ilyenkor megszokottnál nagyobb csend övezte Sebastian Vettel Aston Martin-os átigazolását, ugyanis amíg már Carlos Sainzot és Daniel Ricciardót láthattuk új csapataik, a Ferrari és a McLaren színeiben, addig a négyszeres világbajnokról csak egy profilkép jelent meg a gárda weboldalán, így a rajongók joggal hiányolták a Twitteren a róla szóló tartalmakat.

Minderre reagálva az Aston Martin kedd este feltöltött közösségi oldalaira egy videót arról, hogy Vettel megérkezik a csapat silverstone-i bázisára. A 42 másodperces felvételen sok mindent nem látunk, csupán annyit, hogy a német tetőtől talpig zöldben száll ki új céges autójából, egy Aston Martin DBX-ből, majd besétál egy ajtón.  

A német RTL és az ntv információi szerint Vettel múlt héten látogatott el az Aston Martin központjába, ahol a keddi napot a szimulátorban töltötte, ezen túlmenően pedig találkozott leendő mérnökeivel, valamint Andy Greennel, a csapat technikai igazgatójával, majd az üléspróbát is megejtette.

Vettel a tavalyi év végén hat szezon után távozott a Ferraritól, ahol a már említett Sainz vette át a helyét, míg ő Sergio Pérezt túrta ki az üléséből – a mexikói végül a Red Bullnál talált magának állást, a múlt hét folyamán ő is bemutatkozott új munkaadójánál.

via PlanetF1.com

Fotó: Aston Martin

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3316405148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása