F1: Ismét apa lett Jenson Button

2009 Formula–1-es világbajnoka az Instagramon tudatta, hogy másfél éven belül a második gyermeke is megszületett.

ap-1nt32yshs2111_news_1.jpg

Karácsony másnapján tovább bővült a Button-család, megszületett ugyanis Jenson Button második gyermeke. A kislány – aki a Lenny Monrow nevet kapta – és az édesanyja is egészséges – közölte az örömhírt a 2009-es világbajnok.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jenson Button (@jensonbutton) által megosztott bejegyzés

Buttonék első gyermeke, Hendrix tavaly nyáron született, először miatta, majd a koronavírus-járvány miatt halasztotta el esküvőjét a pár. Májusi bejelentésük alapján Button és Brittny Ward várhatóan jövő nyáron házasodnak össze.

Jenson Button tizenhét éven át, 2016 végéig versenyzett a Formula–1-ben, először 2006-ban, a Hungaroring nyert futamot, három évvel később, 2009-ben világbajnokká koronázták a gyári Honda-csapat hamvaiból felemelt Brawn GP versenyzőjeként. 

306 versenyen állt rajthoz, versenyzett a Williams, a Benetton/Renault, a BAR/Honda/Brawn, valamint a McLaren színeiben. Pályafutása során 15 nagydíjon nyert, 50-szer állt dobogóra, valamint nyolc alkalommal indulhatott a pole-ból. Az F1 után a japán Super GT-ben is bajnok lett, de versenyzett az endurance-világbajnokságban is.

Fotó: GEPA Pictures / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1316359398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása