F1: Hiába nincsenek már egy csapatnál, Norris és Sainz brománca folytatódik

A McLaren eddigi versenyzőpárosa az Instagramon csipkelődött egymással.

2020abudhabigrandprixsunday_gp2017_110648_1st7168.jpg

Az elmúlt két évben harmonikus párost alkotott a McLarennél Lando Norris és Carlos Sainz kettőse, már-már brománci lett a viszony kettejük között. Sainz azonban átigazolt a Ferrarihoz, így a brit jövőre új csapattársat kap a humortól csakugyan nem idegenkedő Daniel Ricciardo személyében.

Vélhetően ütős lesz ebből a szempontból a Norris-Ricciardo duó is, de minden jel arra utal, hogy Norris és Sainz között azután is megmarad a barátság, hogy már nem ugyanazt a csapatot képviselik. A spanyol versenyző a múlt héten mutatkozott először a Ferrari színeiben, kis túlzással azóta le sem vette magáról a tűzpiros pólót – a Maranellóba érkezéséről feltöltött videó csattanója az annak végén benyújtott pizza lett volna, aztán a kommentszekciónak köszönhetően másképp alakult.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Carlos Sainz (@carlossainz55) által megosztott bejegyzés

„Az eBay-en vásároltad?” – kérdezte Norris a piros pólóra utalva, de Sainz részéről sem maradt el a megfricskázott válasz: „Nem, de megkérhetem a Ferrarit, hogy küldjön egyet a legnagyobb rajongómnak.”

Norris és Sainz harmóniájáról, elmúlt két évéről még a Formula–1 hivatalos Twitter-oldalára is feltöltöttek egy rövid összefoglalót, melyben feleleveníthetjük a leginkább megmosolyogtató pillanatokat:

Nyitókép: Steven Tee / Motorsport Images (McLaren Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9816356474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása