Báldi Gergő: Óriásit fordult velem a világ

Néhány évvel ezelőtt kis híján véget vetett autósportos álmainak, jövőre azonban Michelisz Norbert csapatával bizonyíthat a szimulátorozásban eddig remeklő Báldi Gergő. Megszólalt a kiválasztott.

_nextmichelisz_baldi_gergo.jpg

Szombati dokumentumfilmjében nyilvánosságra hozta a M1RA, hogy Báldi Gergő lett a #nextMICHELISZ tehetségkutató győztese, így az egyébként versenyzői múlttal is rendelkező 25 éves magyar pilóta jövőre egy nemzeti vagy nemzetközi bajnokság mezőnyében tér vissza a versenypályára.

Michelisz Norbert csapatának hétfői közleménye Báldi gondolatait is idézi. A WTCR Esports többszörös bajnoka habár pár éve a feladás határán volt, a következő hónapokban igyekszik minden létező forgatókönyvre felkészülni.

„Két éve komolyan gondolkodtam azon, hogy felhagyok a szimulátorozással, ami ugye az autósportos álmok végét is jelentette volna” – nyilatkozta Báldi a Braking News Motorsportnak eljuttatott kommünikében. – „Úgy éreztem, hogy talán valami másban kellene megtalálnom önmagam. Most pedig egy valódi autósportos idény előtt állok, óriásit fordult velem a világ, amiért hálás vagyok. Úgy készülök, hogy bármilyen mezőnyben kelljen helytállnom, az autóból és magamból a legtöbbet tudjam kihozni.”

nm_kep_3.jpg

A 2019-es WTCR-bajnok Michelisz kiválasztottját szeretné eljuttatni addig, ameddig ő is eljutott. „Most jön az a rész, amelyet a tévés tehetséggondozókban nem szeretek, amikor megvan a győztes, akit aztán kicsit magára hagynak, és már azon gondolkoznak, ki lesz a következő. Nekem az a célom, hogy Gergő eljusson oda, ahol én is vagyok, és ehhez fontos feladat az anyagi háttér előteremtése. Szeretnénk, ha jövőre egy olyan bajnokságban versenyezne, amely kihívást jelentene neki” – mondta.

„Báldi Gergő az, akit kerestünk” – tette hozzá Bári Dávid, a M1RA csapatvezetője. – „Versenyeztetni szeretnénk, bajnokságot szeretnénk vele nyerni. Ő egy olyan tehetség, akivel ezt meg lehet tenni, akiért szívesen vállaljuk a felelősséget, akire azt lehet mondani, hogy nem fogunk szégyent vallani vele egy nemzetközi sorozatban, aki méltón képviseli majd a csapatot, Norbit és az egész országot.”

nm_kep_23.jpg

Fotó: M1RA Média

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3916354130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása