F1: Nem érzi jól magát a Ferrari-főnök, nem utazik el Abu-Dzabiba

Betegség miatt kihagyja az idényzáró Abu-dzabi Nagydíjat Mattia Binotto, a Ferrari csapatfőnöke.

20029-sakhir-gp-friday-gallery.jpg

Az elmúlt időszakban a Török és a Bahreini Nagydíjon sem vett részt személyesen Mattia Binotto csapatfőnök, hogy a Ferrari 2021-es felkészülését segítse a csapat maranellói főhadiszállásán. Ezen a hétvégén újra Laurent Mekies sportigazgató látja majd el a feladatait, Binotto ugyanis egy enyhe lefolyású betegség miatt csütörtökön hazautazott Olaszországba. A Formula1.com-on megjelent közlemény szerint nem a koronavírust kapta el az 51 éves szakember.

A sors fintora, hogy a Ferrari épp Binotto távollétében, Törökországban zárta eddigi legjobb hétvégéjét ebben a szezonban, amikor Sebastian Vettel – idei első dobogóját megszerezve – harmadik lett csapattársa, Charles Leclerc előtt. A Ferrari így is csak hatodik a bajnokságban, nem mellesleg a hétvégén futja utolsó versenyét Vettel az olaszoknál, mielőtt 2021-re az Aston Martinná alakuló Racing Pointhoz igazolna. A négyszeres világbajnok német helyét a McLarentől távozó Carlos Sainz veszi át a csapatnál.

Fotó: Scuderia Ferrari Press Office

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5516327146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása