Bejelentette, hol folytatja pályafutását Felipe Massa

Korábbi ígéretéhez híven ismertette 2021-es terveit az egykori Formula–1- és Formula–E-versenyző.

1017907584-lat-20191122-sb1_5590-large.jpg

Nem sokkal a Formula–E augusztusban rendezett berlini szezonzáróját követően jelentették be, hogy Felipe Massa nem tölti ki hároméves szerződését a Venturinál, így egyetlen dobogóval távozik a monacói gárdától és az elektromos szériától. A brazil viszont már akkor jelezte, hogy jövőbeni hamarosan ismerteti.

Végül erre nem egészen négy hónapot kellett várni, de szerdán Massa bejelentette, hogy 2021-ben a brazil Stock Car-sorozatban áll rajthoz. A váltásra hazatérésként tekint a 39 éves versenyző, utalva arra, hogy 20 évet töltött távol hazájától – ebből 17-et a Formula–1 tagjaként.

A Sauber, a Ferrari és a Williams csapatát megjárt Massa nem az egyetlen, aki a Stock Carban versenyez: többek között Rubens Barrichello, Ricardo Zonta és Nelson Piquet Jr. Is indult idén a sorozatban, előbbi kettő ráadásul bajnokesélyesként vág neki a hétvégi, a São Pauló-i pályán rendezendő idényzárónak.

Fotó: ROKiT Venturi Racing Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5816326022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása