F1: Újra autóba ülteti magyar kötődésű pilótáját a Williams

Idén harmadjára is pályára léphet szabadedzésen az izraeli Roy Nissany, a grove-i istálló egyúttal azt is bejelentette, kit küld még pályára rajta kívül az abu-dzabi újoncteszten.

williamsf1_26126_hires.jpg

Keddi közleményében tudatta a Williams, hogy a Spanyol és az Olasz Nagydíj után a jövő hétvégi Bahreini első szabadedzésén is pályára lép Roy Nissany. A Magyarországon élő üzletember, Chanoch Nissany fia, akinek ügyeit nem mellesleg az MNASZ-elnök Oláh Gyárfás menedzseli, az év végi újoncteszten is lehetőséget kap, akárcsak Jack Aitken, a csapat hivatalos tartalékversenyzője.

„Az abu-dzabi teszt egy újabb remek lehetőség arra, hogy jobban összeszokjak az autóval. Szemben az FP1-gyel, a teszten több idő áll rendelkezésemre és több kilométert is tehetek meg, ami lehetőséget ad a finomhangolásra köztem és az autó közötti szinergiában” – fogalmazott Nissany.

A Formula–2-ben versenyző Aitken is örömmel fogadta, hogy újra az FW43-as volánja mögé ülhet. „Az év korábbi részében teljesített FP1 után szeretnék a csapattal való tapasztalataimra építeni. Habár sokat nem lesz lehetőségünk tesztelni, így például a beállításokkal sem próbálkozni, mindig van mit tanulni, és nagyszerű módja lesz így befejezni a szezont” – mondta.

Fotó: Williams Racing Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9116289704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása