ETRC: Négyből három Kiss Norbinak, éllovasként megy a szezonzáróra
ETRC 2020: Hungaroring – 4. futam

Az utolsó futamon is brillírozott Kiss Norbert a kamion-Eb hungaroringi fordulóján, a Révész TRT pilótája három győzelemmel zárt hazai pályán.

_slp7415.jpg

További részletek hamarosan!

Miután a vasárnapi első versenyt ellentmondást nem tűrően húzta be a pole pozícióból indulva, a fordított rajtrács értelmében a nyolcadik helyről várhatta a kamion-Eb utolsó felvonását a Hungaroringen Kiss Norbert. A Révész Truck Racing Team őrült tempóban zárkózott fel, aminek köszönhetően két kör alatt hat helyet jött előre.

Ezt követően az időközben az üldözőbolyt leszakító Anthony Janiec nyomába eredhetett, az 5. körben át is vette a vezetést márkatársától. Jochen Hahn is a francia elé került a verseny második felében, de az ivecós hatszoros Európa-bajnoknak ekkorra más esélye sem volt arra, hogy harcba szálljon a győzelemért.

hp1_1376.jpg

Pazar hétvégét zárt Kiss Norbert a Hungaroringen. (Fotó: Hilbert Péter / Hungaroring Média)

Magyar versenyzőre magyar pályán ugyanis nem volt ellenszer: 11,5 másodperces előnnyel Kiss Norbert a harmadik győzelmét szerezte a hétvégén, így a szombathelyi MAN-es a bajnoki tabella éllovasként készülhet a november 14-15-én misanói idényzáróra. Kiss 92 ponttal rendelkezik két hétvége után, őt az ezúttal negyedikként záró Lacko és Hahn követi 86, illetve 75 ponttal.

A negyedik futam végeredménye:

etrc_2020_hungaroring_r4.jpg

Nyitókép: Murányi Gábor / Hungaroring Média

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3616244792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása