Rali-Eb: Herczigék a legjobb ötben Portugáliában

Herczig Norbert, Ferencz Ramón páros az ötödik helyen végzett a rali Európa-bajnokság portugáliai futamán.

f85ee04a184ea50869e1f38f962b0a8f.jpg

Az Azori-szigetek Rallye helyett a Rallye Fafe Montelongót emelték be a versenynaptárba a koronavírus-járvány miatt, az Eb harmadik futamán szélsőséges időjárás fogadta a résztvevőket. „Volt olyan, hogy száraz körülmények között rajtoltunk, de pár kilométer múlva már ömlő esőben autóztunk” – mondta Herczig Norbert.

„Ilyen körülmények között még soha sem versenyeztünk, így viszont most rengeteg tapasztalatot szereztünk, jó kis felkészülés volt a novemberi, Magyarországi Eb-futamra” – tette hozzá a Volkswagen Polo GTI R5 pilótája.

Fotó: Gregory Lenormand / DPPI (FIA ERC Media)

Forrás: MTI

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8516227486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása