F3: Szakított csapatával a kis Schumacher

Az már biztos, hogy nem a Charouz Racing Systemmel fejezi be az F3-as idényt David Schumacher.

img_9903_2.jpg

A korábbi Formula–1-es versenyző Ralf Schumacher fia, David a tavalyi szezonzáró hétvégén mutatkozott be a Formula–3-ban, az idei évre pedig a Charouz Racing Systemhez igazolt, miután az előző szezonban negyedik lett a Formula Regional European Championshipben.

A 18 éves német azonban még pontot sem szerzett az eddig lefutott hat versenyhétvége során, legjobb eredményeként a második Red Bull Ring-i fordulón szerzett 12. helyet tartják számon. A cseh csapatnál Roman Staněk és Igor Fraga sem állnak sokkal jobban, utóbbi szerzett egyetlen pontot Silverstone-ban.

Barcelonában a legjobb 20 között sem tudott zárni (egy 23. és egy 25. hellyel), ezek után szerdán édesapjával bejelentette David Schumacher, hogy távozik a Charouz-csapattól. Egyelőre nem tudni, hol folytatja pályafutását az idehaza a magyar autóversenyzőnő Keszthelyi Vivien barátjaként is köztudatba került pilóta, de állítja, hogy hamarosan nagy bejelentéssel érkezik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Big thanks to Charouz Racing Team for supporting my son. We have decided to stop our partnership and looking forward to announce some news soon.

Ralf Schumacher (@ralfschumacher_rsc) által megosztott bejegyzés,

A spái hétvégére nemcsak a Charouz Racing System, hanem a Campos Racing felállása módosul, Sophia Flörsch ugyanis az európai Le Mans-széria (ELMS) Paul Ricard-i fordulóján indul. A német a Richard Mille Racing Orecáját fogja vezetni, de egyelőre nem tudni, kikkel kell majd osztoznia rajta.

Fotó: Kováts Levente / Braking News Motorsport

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3416169628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

liberalnazi dickheads 2020.08.21. 11:59:29

Csak egy Schumacher számit, és a neve Mick. David pont annyira tehetséges mint az apja. Futottak még katgória.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása