Ilyen versenycsapatot ritkán indítanak

Újságírókkal állítja csatasorba egyik Lynk&Có-ját a kínai TCR-ben a Teamwork Motorsport.

wechatimg4-e1595662668832.jpeg

A koronavírus-járvány miatti kényszerleállással augusztus 6-9-én rajtol el a kínai TCR-bajnokság a hszücsoui pályán. Mint arról a napokban a TouringCarTimes beszámolt, szokatlan felállással indul a sorozatban az Autohome Racing Team: három autohome-os újságíró, Csi Lin (Lin Qi), Tao Veng (Weng Tao) és Csang Ce-ji (Zhang Ziyi) osztozik majd egy Lynk&Có-n, az egység az egyik legismertebb ázsiai túraautó-csapat, a Teamwork Motorsport szakmai támogatását élvezheti.

Tao tavaly második lett kategóriájában a kínai GT-bajnokságban, míg Csi és Ce-ji az év végén (átmenetileg vagy végleg) megszűnő Jaguar I-PACE eTrophy-ban álltak rajthoz, tehát a trió számára nem jelent újdonságot, hogy a volán mögül kerüljön közel a versenyzés világához. Másik két autót is indít a Teamwork Motorsport, amiket az ex-WTCC- és WTCR-pilóta, a Formula–1-es múlttal is rendelkező Ma Csing-hua (Ma Qing Hua), valamint Lu Wei (Vej Lu) fognak vezetni, a Shell támogatásával.

wechatimg3-e1595662716346.jpeg

Fotó: Autohome

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7916082174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása