Rali: Felemásan indult az Európa-bajnoki idény Herczigéknek

Befejezte a rali Európa-bajnokság római nyitóversenyét a Herczig, Ferencz duó, noha szombaton az árokban kötöttek ki. 

c6859f59cd55d9ce67a1e3a88c1efef8.jpg

A MOL Racing Team beszámolója szerint jól kezdte az idénynyitót a Herczig Norbert, Ferencz Ramón duó, de aztán szombaton, a negyedik szakaszon lesodródott az útról, s megsérült a Volkswagen Polo GTI R5 hűtője, elfolyt a hűtővíz is. Vasárnap ennek ellenére befejezte a rali Európa-bajnokság római versenyét a magyar páros, számolt be a hírről az MTI.

„Meg kellett találnunk a motivációt, ami nem volt könnyű, a vasárnapi első három gyorsasági szakaszon nem is mentünk jól. Bennem maradt a szombati baki. Igazi kihívás volt innen felállni” – nyilatkozott Herczig Norbert, hozzátéve, hogy a folytatásban visszatért az önbizalma és a tempójuk is javult.„Szinte végig az első tízben autóztunk, de az időbüntetésünk olyan nagy volt, hogy nem volt esélyünk a pontszerzésre és így nem is akartunk kockáztatni. Köszönet a csapatnak, hogy éjjel megjavították az autót.”

Herczig és navigátora tavaly ötödikként zárta a sorozatot, a rali-Eb augusztus 14-16-án, Lettországban folytatódik.

Fotó: Francois Flamand / DPPI (FIA ERC Media)

Forrás: MTI

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5116079780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása