Vogel Adrienn: Új szezon, új autó

Az alábbiakban a versenyző médiacsapata által kiküldött sajtóközleményt közöljük, a tartalom szempontjából változatlan formában.

A csehországi Rally Bohemiával megkezdődik a versenyszezon Vogel Adrienn számára. 

vogel_adri_ford_fiesta.jpg

A magyar versenyző most hétvégén, július 10-e és 12-e között navigátorával, Notheisz Ivettel áll rajthoz a legendás versenyen, mely a cseh ralibajnokság egyik fordulója is egyben. 

Nem csak idei első éles nemzetközi bevetésére készül Vogel Adrienn, de ez lesz az első alkalom, hogy az Orsák Rallysport színeiben áll rajthoz, idén ugyanis a cseh csapattal működik együtt a Roger Racing Team. „Főleg logisztikailag jelent számunkra egyszerűbb megoldást, hogy idén az Orsák Rallysporttól béreljük a versenyautót, de természetesen a Roger Racing Team alapítója és vezetőjeként minden versenyre elkísérem Adrit” – mondta Jobbágy Ákos csapatfőnök. 

vogel_notheisz.jpg

A Rally Bohemián összesen kilenc különböző gyorsasági vár a mezőnyre, ezeket kétszer teljesítik majd a versenyzők. A trükkös, általában bukkanókban forduló, igazi kihívást jelentő cseh pályákon új autóval indul a Vogel-Notheisz páros. „A Ford Fiesta Rally4 a Fiesta R2 agresszívabb változata, erősebb, mint amivel eddig versenyeztem. A csehországi tesztünk a csapattal és az autóval jól sikerült, most hétvégén pedig már csapattársakként versenyzem két kiváló és tapasztalt pilóta, Erik Cais, valamint Dennis Rådström mellett” – árulta el Vogel Adrienn, aki azt is elmondta, hogy főleg fedélzeti kamerás felvételek tanulmányozásával készült, szerdán pedig már pályajáráson, a helyszínen mérhetik fel a körülményeket. 

Fotó: Bitto Zsolt, Vogel Adrienn Média

Forrás: Kőváry Anett / Vogel Adrienn Média

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2415988992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása