Elképesztő: két nappal műtétje után máris az edzőteremben a MotoGP ezüstérmese – videó

A hétvégén egy olaszországi motokrossz-versenyen elszenvedett bukását követően műteni kellett a Ducati olasz versenyzőjét, ennek ellenére kedden már újra az edzőterem padlóját koptatta.

ap-236zyvtkh1w11_news.jpg

Úgy tűnt, a lehető legrosszabbul alakul Andrea Dovizioso számára a koronavírus miatt a vártnál több mint négy hónappal később kezdődő MotoGP-szezon. Három héttel az első jerezi futam előtt ugyanis az olaszországi Emilia-Romagna tartományban, egy helyi motokrossz-versenyen bukott egy ugratást követően, ezért kórházba szállították. Még vasárnap este megműtötték kulcscsonttörése miatt, miután a legfontosabb az volt, hogy a Ducati olasz versenyzője felépüljön a július 19-i szezonnyitóig. Sikeres operáción esett át a 34 éves versenyző, így nincs veszélyben a spanyolországi indulása.

Olyannyira jól sikerült a műtét, hogy Dovizioso menedzsere, Simone Battistella már hétfőn arról nyilatkozott a Crash.net-nek, hogy az olasz azonnal elkezdi a fizioterápiát, illetve folytatja az edzéseket. Mint arról az Instagram-oldalára feltöltött videója tanúskodik, nem is várt sokáig, már kedden, vagyis két nappal műtétje után nekilátott az edzésnek Dovizioso:

Back to the gym straight away to be ready for Jerez! � Subito in palestra per essere pronti per Jerez! � #AD04 #Dovi04 #Undaunted #ForzaDucati #Rebull #Alpinestars #SuomyHelmets #Mondottica #OldWildWest #Biotekna #LentidavistaGalileo #Technogym

null

Az elmúlt három évben háromszor is az összetett második helyen végzett Dovizioso célja az, hogy a MotoGP hivatalos szezon előtti tesztnapján már részt vehessen, amit két hét múlva tartanak Jerezben.

Fotó: Gold & Goose / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4015975836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása