24 órával a második műtét után: stabil Zanardi állapota

Mint azt már a hétfői operáció után jelezték, ismételten tájékoztatást adott ki Alex Zanardi állapotáról a sienai kórház. Újabb közlemény viszont jelentősebb változásig nem várható.

p90348094_highres_corridonia-ita-09th-.jpg

Ahogy azt hétfőn megírtuk, másodjára is neurológiai beavatkozást kellett elvégezni Alex Zanardin. Mint ismeretes, az autóversenyző és paralimpikon legenda június 19-én szenvedett el súlyos fej- és arcsérüléseket, miután kézi hajtású kerékpárjával egy kamionnak ütközött egy olaszországi, jótékonysági verseny közben.

Korábbi ígéretéhez híven kedden újabb közleményt adott ki az 53 éves olaszról a sienai Santa Maria alle Scotte kórház, melyben közölték, hogy 24 órával a műtétet követően stabil, de továbbra is súlyos az állapota – írja a RaceFans. Változatlanul az intenzív osztályon, mesterséges kómában kezelik, lélegeztetőgépen tartják.

A prognózisát ezúttal sem részletezték, a kétszer CART-bajnok és négyszeres paralimpiai aranyérmes családjával kötött megállapodás értelmében addig nem várható újabb tájékoztatás, amíg nem áll be jelentősebb változás Zanardi állapotában.

Fotó: BMW Motorsport Press

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5915975132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása