F1: Verstappenék is tesztelnek az Osztrák Nagydíj előtt

A négyszeres konstruktőri világbajnok csapatnál is az idei autót porolják le.

ap-233bnz7cs2111_news.jpg

Hihetetlenül hangzik azok után, hogy a sportvilágot is hónapokra karanténba zárták, de a jövő hétvégén elrajtol a 2020-as Formula–1-es szezon a Red Bull Ringen. A kihagyott hónapokra való tekintettel több csapat tesztelt már, vagy éppen tesztre készül, ki aktuális, ki korábbi F1-es autójával, de a McLaren versenyzői csak a Carlin F3-as technikáival tudtak melegíteni.

A Motorsport.com olasz kiadása úgy tudja, nem marad ki a sorból a Red Bull sem, csütörtökön az idei versenygéppel küldi pályára Max Verstappent és Alexander Albont, ezzel követve a Racing Point, valamint az Alpha Tauri példáját. A Milton Keynes-i gárda ezzel második forgatási napját is felhasználja, melynek helyszíne – az elsőhöz hasonlóan – Silverstone lesz.

A szabályok értelmében a két Red Bull-pilóta csak a Pirelli extrakemény demógumijain körözhet, együttesen is legfeljebb 100 kilométert tehetnek meg. Az energiaitalosok mellett a Ferrari is akcióba lendül a héten: immár az olasz gárda is megerősítette, hogy kedden a csapattól az év végén távozó Sebastian Vettel, valamint Charles Leclerc a 2018-as autóval rója majd a köröket Mugellóban.

Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1315909978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása