F1: Változtak a tervek, így készülhet a szezonra a Ferrari

A legfrissebb sajtóértesülések szerint mindkét versenyzőjével, méghozzá potenciális beugróhelyszínen tesztelhet a Ferrari a 2020-as F1-es szezon kezdete előtt.

180042_ita.jpg

A koronavírus-járvány miatt meglehetősen hosszúra nyúlt várakozást követően, két hét múlva elkezdődik a 2020-as idény a Formula–1-ben. Egyes csapatok a visszarázódás, illetve az óvintézkedések gyakorlása végett ilyen-olyan formában tesztet szerveznek. Ez alól nem kivétel a Ferrari sem, a héten Charles Leclerc utcára is vitte a csapat idei versenygépét. Korábban felmerült, hogy az olaszok is szeretnének komolyabban tesztelni, a Motorsport.com információi szerint június 23-án, vagyis kedden 2018-as autóját küldi pályára Mugellóban a Ferrari.

Eleinte arról volt szó, hogy Fioranóban, saját tesztpályájukon hangolnak az olaszok, de minden bizonnyal megváltoztak a tervek ezzel, hogy jó eséllyel Mugellóban rendeznek egy második Olasz Nagydíjat is idén. Nem csak ebben változott a Ferrari terve: egyre több jel utal arra ugyanis, hogy mindkét versenyzőjének lehetőséget ad gyakorlásra a szezon előtt az SF71H volánja mögött, noha az elmúlt napokban felmerült, hogy „büntetésből” Sebastian Vettel csak július 3-án, az első Osztrák Nagydíj pénteki szabadedzésén ülhet majd autóba.

Fotó: Scuderia Ferrari Press Office

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr10015904324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása