WTCR: Hivatalosan is bemutatta Tassi Attiláék idei festését a Honda

A Münnich Motorsport amellett, hogy leleplezte autói 2020-as dizájnját, a pilótapárosításokat is bejelentette.

4333c24dd6f2b2483768a93e79e612c3.jpg

Az információmorzsák lassú, fokozatos elejtéséből összeállt a Honda 2020-as WTCR-programja. Arra már korábban fény derült, hogy idén Esteban Guerrieri és Néstor Girolami mellett már Tassi Attila és Tiago Monteiro Hondáját is a Münnich Motorsport készíti fel, viszont a négy Civic festését, valamint a két páros összetételét homály fedte, egészen mostanáig.

A Honda először is bejelentette, hogy nem bontják meg a közismerten jól együttműködő Tassi-Monteiro kettőst, ahogyan a két argentin is együtt marad – előbbi ALL-INKL.DE, utóbbi pedig ALL-INKL.COM Münnich Motorsport színeit képviseli hivatalosan.

A csapatnevekhez hasonlóan a fekete-fehér festések között is parány lesz a különbség, ebben a tekintetben a két csapat autói egymás inverzei. Sajnálatos, hogy egyenként nem „fotóztak be” a Hondákat, de az alábbi képekből is jól kivehetőek a dizájnok, akárcsak az, hogy Tassi kocsiján valóban megjelenik a magyar trikolór, mint arról már korábban írtunk:

5ed9133e590f2.jpg

5ed913733a44c.jpg

5ed9138905b12.jpg

Fotó: Frédéric Le Floc'h / DPPI (FIA WTCR Media), David Noels / Honda Pro Racing

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6815743482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása