Legtradicionálisabb versenyét is elveszítette a MotoGP a koronavírus miatt

Bejelentették az első törölt helyszíneket a MotoGP-ben, köztük van az Assen TT is, augusztus előtt pedig biztosan nem lesz szezonkezdés.

ap-1ztc8w3xs1w12_news.jpg

A gyorsaságimotoros-világbajnokságba (MotoGP) a kezdetektől fogva igyekeztek a globális járvánnyal összhangban levő döntéseket hozni, viszont a katari szezonnyitót leszámítva minden versenyt (Jerez, Le Mans, Mugello és Barcelona) „csak” halasztottak, egészen mostanáig.

Szerdán azonban bejelentették, hogy idén a Német, a Holland, valamint az 1982 után, új pályával visszatérő Finn Nagydíjat sem tartják meg – a MotoGP.com-on megjelent közlemény értelmében először fordul elő a bajnokság 1949 óta íródó történetében, hogy a mezőny nem látogat el az Assen TT-re.

Amennyiben további halasztásokat nem igényel a koronavírus-helyzet, augusztus 9-én, a brnói Cseh Nagydíjjal rajtolhat el a szezon, a jelenlegi ismert versenynaptárban tizenkét helyszín rendelkezik időponttal, de valószínű, hogy lesznek még változások.

Fotó: Gold & Goose / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5615647980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása