F1: A haja bánta Lando Norris sikeres adománygyűjtését

Miután egy néhány nappal ezelőtti jótékonysági akción összegyűjtött több mint tízezer dollárt Lando Norris, erre vonatkozó ígéretét teljesítve élő adásban borotválta le a haját.

baldonorris-1.jpg

Amióta a koronavírus-járvány miatt világszerte kényszerszünetre vonultak a versenysorozatok, Lando Norris jobb híján beköltözött a számítógépe, valamint a szimulátora mögé, holott eddig is ő számított a legaktívabb Formula–1-es versenyzőnek a különböző közösségi felületeken. Az Ausztrál Nagydíj törlése óta eltelt három hétben tulajdonképpen a legtöbb szimulátorversenyen rajthoz állt a McLaren ifjonca, és ezeket mind közvetítette a nagyközönség számára Twitch-csatornáján.

Aktivitását jótékony célokra is felhasználta, mivel ő is csatlakozott a Twitch Stream Aid nevű kampányához: ennek keretében Norris megfogadta, hogy amennyiben összegyűjt 10 ezer dollárt (kb. 3,3 millió Ft), megszabadul fürtös hajkoronájától. 9,6 ezer dollárnál tartott a gyűjtés, amikor egy ismeretlen követő 700 dollárjával (kb. 235 ezer Ft) adományának köszönhetően átugrotta a misztikus 10 ezret. Végül több mint 12 ezer dollárral (kb. 4 millió Ft) tudott hozzájárulni az Egészségügyi Világszervezet (WHO) koronavírus elleni harcát segítő adománygyűjtéshez, aminek teljes összege meghaladta már a 2,7 millió dollárt (kb. 905 millió Ft).

#L4NDO on Twitter

A huge thank you to everyone who tuned in last night and donated towards #TwitchStreamAid, and the fight against COVID-19. Over $12,000 was raised in total! Didn't get to watch? The below clip sums it all up perfectly. Good luck, Lando � https://t.co/R042IBNxK5

A 20 éves brit azonnal vette a lapot, fel is merült benne a kérdés: „Akkor ez most azt jelenti, hogy nekem végem van?” Mindenesetre megfogadta, hogy már úton van az Amazonról rendelt hajvágó masinája, és amint megérkezik, eljön a nagy pillanat.

A hét elején közzétett „menetrendjét” követve csütörtökön mintegy 36 ezer néző kíséretében vágta le a haját Norris. Még ha nem is teljesen kopaszra, de bolondosságát kiemelő, göndör fürtjeit az úgynevezett „tüsi haj” váltotta fel, és így született meg Baldo Norris. A világhálón mostanság terjednek mindenféle kihívások, van hajvágós, de a félreértések elkerülése végett érdemes leszögezni, hogy Norris „kopaszodása” egy nemes ügyet szolgált.

Miközben lehetett látni rajta, hogy egyszerre röhögve és sírva szinte megsemmisül, a humorérzéke természetesen nem hagyta el őt. Azzal poénkodott, hogy a feje oldalára borotválja rajtszámát, a 4-est, de végül nem tette, ahogyan a követők kívánságának sem tett eleget, akik a McLaren-logót képzelték el volna legszívesebben Norris új stílusában.

A hajvágás mintegy 18 percig tartott, de a RaceFans oldalára kikerült egy rövidített – vagyis inkább gyorsított – változat is:

Security Check Required

null

Fotó: Twitch/Twitter

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5215586080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása