Hoppá, magyar női páros áll rajthoz a rali-Eb-n!

A női versenyző négy Európa-bajnoki ralin indul az idei szezonban, navigátora Notheisz Ivett lesz – derült ki a versenyző médiacsapatának tájékoztatásából.

_slp9826.jpg

Az elmúlt éveket főként a lengyel KIA Platinum Cup és a magyar KIA Platinum Rally Cup sorozatokban töltötte, előtte pedig a női Lotus-kupa, valamint a szintén hazai Hankook Suzuki-kupa mezőnyét erősítette, most azonban eljött a szintlépés ideje Vogel Adrienn számára.

Kedd reggel Vogel az M4 Sport sporthíradójában bejelentette, hogy rajthoz áll a rali Európa-bajnokság, vagyis az ERC négy futamán idén, a lengyel, a római, a cseh, valamint az idényzáró nyíregyházai ralin. A 38 éves versenyzőhölgy a Roger Racing Management versenyzőjeként fogja képviselni hazánkat, egy R2-es Ford Fiestával, a jobbegyben pedig Notheisz Ivett fogja diktálni az itinert.

„A főszponzorunk igénye, hogy ezekben az országokban megjelenjünk, így esett a választás az Eb-re, de itthon is szeretnénk minél többet menni” – fogalmazott a sportcsatornán Vogel.

rally_hungary_r1_r2_114.jpg

„A rali-Eb egy igazán színvonalas, jól szervezett sorozat, az első év pedig mindig a tanulásról szól. Se Ivett, sem én nem versenyeztem még egyik pályán sem, rengeteg tanulnivalónk lesz, de készen állunk a feladatra” – jegyezte meg.

Vogelék programját egy profi csapat fogja futtatni, amely a hátterét és a technikát biztosítja, de egyelőre csak annyit tudni az érintett gárdáról, hogy másik autójába egy tapasztalt versenyzőt ültet. Először tehát június végén méretteti meg magát az Európa-bajnoki mezőnyben a Vogel-Notheisz páros, előtte azonban rajthoz állnak Janus Kulig Emlékversenyen, amit április végén, Lengyelországban rendeznek.

Fotó: Vogel Adrienn Média

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5715490610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

röf 2020.02.25. 17:36:50

Hát kérem, a rali sokmindenről szól, nem csak tehetségről..... sőt...
Ha csak arról szólna -hogy a hölgyeknél maradjunk- pl Törőcsik Zsófi simán versenyezne....

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása