Újabb részletek derültek ki az új Formula–E-magazinműsorról

Street Racers címmel indul Magyarország új autósportos magazinműsora, melynek házigazdája Szujó Zoltán lesz.

1-_l5r6152.jpg

Mint arról már a héten beszámoltunk, a korábbi Formula–1-es kommentátor, Szujó Zoltán az Instagramon újságolta el, hogy ő lesz a házigazdája, vezető narrátora annak a Formula–E-s magazinműsornak, amit vasárnaptól a TV2 tűz műsorra. A műsorról kiderült, hogy Street Racers lesz a címe, főként a versenyekre, a bajnokság hátterére és a technológiai fejlesztésekre fog fókuszálni.

Az első epizód körülbelül félórás lesz, és holnap 12:40-kor kezdődik, a továbbiak pedig szintén vasárnap kora délutánonként lesznek láthatóak. Egyes részeket a Super TV2 is ismétel.

A műsort az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) támogatja, amely korábban azzal is megbízta az MTVA-tól tavaly májusban távozott sportriportert, hogy működjön közre a magyarországi autó-motorsport fejlesztési stratégiájának kidolgozásában.

Az ITM az MTI-nek eljuttatott közleményében írja, hogy Magyarország a régiós országok között élen jár az elektromobilitás fejlesztésében: országszerte már több mint 670 töltőállomás működik és több mint 14 ezer zöld rendszámos autó közlekedik a hazai utakon.

Fotó: Joe Portlock / LAT Images (FIA Formula E Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5315464912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása