F1: Több pályán is Leclerc-ről neveznek el tribünöket

Még csak harmadik F1-es évére készül Charles Leclerc, szinte az egekbe szökik a népszerűsége.

190036_monaco.jpg

Egyetlen sauberes és egyetlen ferraris idény alatt letette a névjegyét a Formula–1-ben Charles Leclerc – akivel a Ferrari egészen 2024-ig hosszabbított –, harmadik szezonjában pedig már külön tribünöket jelölnek ki a rajongói részére.

A bejelentés egyelőre a monacói és a franciaországi verseny helyszínét nevezte meg konkrétan: előbbi helyszínen a 2-es szektorban található K-lelátón foglalhatnak helyet a helyi pilóta szimpatizánsai – ahonnan olyan kanyarokat láthatnak be, mint a Tabac vagy az Uszoda-sikán –, míg utóbbi esetében a célegyenesben különítenek el három szektort erre a célra, közvetlenül a Ferrari garázsával szemben. A lista tovább minden bizonnyal tovább fog bővülni, egyes híresztelések szerint például az Olasz Nagydíjjal, amit a monacói ifjonc Fernando Alonso 2010-es sikere óta először nyert meg Ferrari-pilótaként.

Charles Leclerc Fan Page on Twitter

The @Charles_Leclerc Grand Stand will be at the #MonacoGP & #FrenchGP and more races will follow soon! Monaco ➡️ : https://t.co/oLVVxg74ir France ➡️ : https://t.co/qUHlBC5IXP #F1 #Charles16

Charles Leclerc on Twitter

I'm extremely happy to announce that you will now have the opportunity to support me in my own grandstand on different Grand Prix. I will announce later today the first 2 races where there will be a CL grandstand �

Persze a „Leclerc-tribünök” ára igen borsosnak ígérkezik: Monacóban 800, a Paul Ricard-i pályán pedig 548 euróért lehet majd jegyet váltani, a hercegségben azonban olyan további extrákat is kínálnak a szurkolóknak, mint az aláírt sapkát, pólót és programfüzetet is tartalmazó csomag, sőt akár Leclerc-rel is találkozhatnak – szombaton és vasárnap is 10-10 szerencsést sorsolnak ki véletlenszerűen.

Nem Leclerc az egyetlen az F1-es mezőnyben, akiről szektort neveztek el: Max Verstappen nevét évek óta viseli lelátó a Red Bull Ringen, valamint a spái versenypályán, illetve a holland az F1-be való berobbanásával jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy idén, 35 év után először rendezzék meg a Holland Nagydíjat.

Fotó: Ferrari Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6915422050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása