F1: Újra beszürkülhet a Haas?

Sajtóértesülések alapján az amerikai F1-es istálló a balhés főszponzorral való szakítását követően visszatér régi színvilágához.

km_at_rg_at_speed_ii-948.jpg

Fennállása során tavaly először sikerült névadó támogatót leakasztani a Haas Formula–1-es csapatának – de mint azt már mindnyájan tudjuk, a kannapolisiak eléggé félrenyúltak már elsőre, a két fél kapcsolatának hónapok leforgása alatt viharos szakítás lett a vége.

A jelek szerint a történtek után a Haas visszatér a régi, a szürkét dominánsan szerepeltető külleméhez: erre utal a csapat Twitter-profilképe, a médiás oldalán végbement színváltozások, valamint egy, a csapatkamion felmatricázásáról közzétett videó.

Haas F1 Team on Twitter

Getting our rigs ready for the new season! �� https://t.co/gdHXrvIt5f

A német Auto Motor und Sport újságírója, Tobias Grüner is úgy tudja, hogy a 2018-ashoz hasonló színekben fog pompázni Romain Grosjean és Kevin Magnussen 2020-as versenygépe, amely nemrégiben a törésteszteken sikeresen átment.

Fotó: Haas F1 Team Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5915419046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása