F1: Kiáll lángoló hazájáért Ricciardo

Kalapács alá kerül a Renault Formula–1-es versenyzőjének tűzálló overálja – a jótékonysági akcióból befolyt összeggel az ausztráliai erdőtüzek áldozatain fognak segíteni.

21230392_formula_1_great_britain_grand_prix_2019.jpg

Hónapok óta elképesztő pusztítást okoznak Ausztráliában az erdőtüzek: a jelenség veszélyezteti a természetet, az otthonokat, nem beszélve az élővilágról – Új-Dél-Wales és Victoria tartománya a leginkább érintett területek. Számos kormányzati- és magánkezdeményezés útján, segélyszolgálatokon keresztül is gyűjtik az adományokat az áldozatok megsegítésére.

A rali-vb tavalyi zárófordulójának törlését is maga után vonó erdőtüzek károsultjain Daniel Ricciardo, a Renault Formula–1-es pilótája is segíteni fog: a többszörös nagydíjgyőztes bejelentette, hogy árverésre bocsátja azt a versenyzői overálját, melyet az idei Ausztrál Nagydíjon fog használni.

„Ausztráliát igen komoly, pusztító erdőtüzek sújtják. Így aki megteheti, hogy adományozzon, segítsen” – fordult rajongóihoz Instagram-oldalán Ricciardo.„Az Ausztrál Vöröskereszt és a vadvilág mentésére hivatott WIRES az a két szervezet, melyeknek adományozok. Megannyi opció van még, így még egyszer kérek mindenkit, hogy aki teheti, adakozzon. Itt a versenyzői overálom, amit az idei Ausztrál GP-n fogok használni. Ezt aláírom, és fel is ajánlom ennek a két alapítványnak. A gondolataim azokkal vannak, akik szenvednek ezekben a nehéz időkben.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thinking of everyone affected by our fires �� any help will go a long way @redcrossau @wireswildliferescue

Daniel Ricciardo (@danielricciardo) által megosztott bejegyzés,

Fotó: Groupe Renault

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9715396346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása