F1: Schumacher felesége üzent a rajongóknak

Corinna Schumacher meglepően pozitívan nyilatkozott, pedig hétszeres Forma-1-es világbajnok férje állapotáról ezúttal sem árult el semmit.

m128377.jpg

Január 3-án lesz 51 éves Michael Schumacher, december 29-én pedig kereken 6 éve annak, hogy a német klasszis autóversenyző súlyos síbalesetet szenvedett a Francia Alpokban. Az egykori Jordan-, Benetton-, Ferrari- és Mercedes-pilótáról már jó ideje nem látott napvilágot hiteles információ, mivel a német korábbi kérésének megfelelően bizalmasan kezelik az egészségi állapotát.

A Schumacher-család az elmúlt években mégis aktív maradt, létrehozta a Keep Fighting-alapítványt, a következő napokban pedig a „Keep Fighting Michael”-üzenetet közvetítve indítanak Facebook-oldalt a hétszeres világbajnok szurkolói. Ennek apropójából állt a nyilvánosság elé Michael Schumacher felesége, Corinna, aki biztató üzenetet küldött a publikumnak.

„A nagy dolgok apró lépésekkel kezdődnek. Sok apró képből áll össze egy óriási mozaik” – idézi az F1i.com a brit The Sun bulvárlap cikke nyomán Corinna Schumachert. – „Együtt erősebbek vagyunk, és így egyesíti az erőket a „Keep Fighting”-mozgalom is. Azért, hogy megkönnyítsük egymás bátorítását.”

Az induló rajongói klub elnöke, Reiner Ferling talán még Schumacher feleségénél is bizakodóbb: elmondta, őszintén reméli, hogy egy nap még újra kiállhat rajongói elé Schumacher. „Sajnos ismét elérkezett az idei, közeleg Michael balesetének hatodik évfordulója. Ez hat év reményt jelent, hogy egy nap talán újra láthatja a publikum Michaelt. Tudjuk, hogy jó kezekben van; szeretetet, biztonságot és magabiztosságot kap. Michael van annyira szerencsés, hogy számíthat erős családi hátterére” – mondta.

Fotó: Mercedes Media Database

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9715368186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása