2020-tól nemzetközi sorozat része lesz a Szilveszter-rali

Jövőre már a nemzetközi Alpok-Adria Rali Kupa (AARC)  versenysorozatának része lesz a Szilveszter-rali, melyet az idén december 27. és 29. között, immár 21. alkalommal rendeznek meg a Hungaroringen és környékén.

2018-szilveszter-rallye-olah-gyarfas2_1.jpg

A szervezők közleménye szerint az idei viadal egyfajta főpróbája a jövő évi futamnak, amely az AARC 2020-as idényének nyolcadik, utolsó versenye lesz. Az AARC első szezonja 2010-ben volt, az idén 30 csapat vett részt a sorozat hét fordulóján, jövőre pedig már négy országban rendeznek versenyt.

Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke azt mondta, a Szilveszter-rali az elmúlt 21 évben elvégzett munka gyümölcseként szerzett nemzetközi minősítést.

„Nagy gratuláció jár ezért a szervezői csapatnak, és biztos vagyok abban, hogy a mostani verseny is tökéletesen sikerül. Ehhez pedig mind a szövetség, mind pedig jómagam minden segítséget megadunk” – jelentette ki az MNASZ elnöke.

Oláh Gyárfás szerint a Szilveszter-rali „mindig is a magyar ralisport egyik ékköve” volt, amely azért is nagyon fontos eseménye a hazai autósportnak, mert „szinte az összes szakág képviselőit meg lehet találni az indulók között”.

Fotó: Molnár Ádám / Szilveszter Rallye Kommunikáció

Forrás: MTI

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9815355298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása