F1: Több százezren nézték Hamilton szezonzáró sikerét

Közel félmillióan kapcsoltak a Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíjra a hétvégén.

m222726.jpg

Az M4 Sport legnézettebb műsora az F1-es Abu-Dzabi Nagydíj közvetítése volt hétvégén: 428 ezren látták Lewis Hamilton győzelmét, az idényzáró közvetítésbe pedig a népesség 8,6 százaléka nézett bele legalább egy percre – írja az MTI.

Az MTVA sajtóosztályának hétfői tájékoztatása szerint ezzel a közszolgálati sportcsatorna a műsor adásideje alatt piacvezető volt, a teljes népesség körében 768 ezer főt ért el a futam közvetítése, amely alatt átlagosan 70 percet töltöttek a képernyő előtt a nézők.

A SorozatWiki cikkéből kiderül, hogy a felvezető műsorral együtt 371 ezren nézték a szezonzárót, ami a televíziónézők 13,8 százalékát jelenti, de még a 18-49-es korosztályból is 137 ezren – ami a korcsoport 14,5 százalékát teszi ki – választották vasárnap délutáni programnak a Forma-1-nek.

Fotó: Mercedes Media Database

Forrás: MTI, SorozatWiki
Szerkesztette: Braking News Motorsport

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1415337726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása