F1: Ocon már Abu-Dzabiban a Renault-é

A francia Forma-1-es pilóta az utószezoni gyakorláson pályára is viheti az enstone-i gárda autóját.

6031ce4467305d5e7fee2c9c4bb6ec-2209e.jpg

A nyár közepén jelentették be, hogy 2020-ban Esteban Ocon a Renault-nál tér vissza a Forma-1-be, aminek következtében – több mint valószínű, hogy – ülés nélkül marad Nico Hülkenberg.

A korábbi Manor- és Force India-versenyző idén a Mercedes csapatát erősítette tartalékpilótaként, a két hét múlva, Abu-Dzabiban esedékes szezon utáni teszt mindkét napján azonban már a Renault-val gördül pályára. Az enstone-i gárda megerősítette ugyanis, hogy a szezonzáró nagydíjat követő napon, vagyis december 2-án Ocon megkezdi a munkát.

Ocon távozása miatt elképzelhető, hogy a williamses George Russell vezetheti majd a Mercedest, mivel Lewis Hamilton szponzori kötelezettségek miatt nem vesz részt a teszten. Így a Williamsnél több idő juthat Nicholas Latifinak is, akinek a szerződtetését, ezáltal a Forma-1-es bemutatkozását már kész tényként kezelik.

Fotó: Renault Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6615317176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása