F1: A következő versenyeken múlhat a Ferrari 2020-as éve

Sebastian Vettel úgy véli, hogy az idei szezon hátralevő versenyei döntőben befolyásolhatják a Ferrari jövő évi esélyeit.

190038_jap.jpg

Sokáig úgy tűnt, hogy győzelem nélkül marad a 2019-es Forma-1-es szezonban a Ferrari, Belgiumban azonban megtört a jég Charles Leclerc sikerével. A monacói nyerni tudott Olaszországban is, Sebastian Vettel pedig Szingapúrban állhatott fel a dobogó legalsó fokára, így már három győzelemnél járnak az olaszok – arról nem is beszélve, hogy a maranellói gárda az utolsó öt hétvégén legyőzhetetlennek bizonyult egykörös tempóban.

„Teljesen normális, ha megpróbálod legyőzni a csapattársadat, de ahogy azt korábban már elmondtam, ez minden évben így volt idáig, amikor olyan csapatnál versenyeztem, amely két autót futtat” – tért ki Leclerc-rel való viszonyára Vettel, szavait a GPToday.net idézte. – „A Forma-3-ben három csapattársam is volt. Erről a szól a verseny, egymás ellen versenyezve nővünk fel. Gyorsabb akarsz lenni a többieknél ebből adódóan.”

A Ferrari esélyeiről is nyilatkozott, a négyszeres világbajnok szerint a hátralevő négy verseny kulcsfontosságú lesz a jövő év szempontjából, ugyanis a következő helyszínek remek esélyt adnak a csapatnak az építkezéshez és a fejlesztéshez.

„A következő versenyeket arra próbáljuk felhasználni, hogy megragadjuk a pillanatot, és jó helyzetbe hozzuk magunkat a következő évre. Az autó nagyjából olyan lesz, mint az idei, szóval bármit is tanulunk még idén, az minket fog segíteni jövőre” – mondta.

Fotó: Ferrari Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2115257656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása