F3: Az ART futamgyőztese a második napot is uralta
Forma-3 2019: Valencia - 2. tesztnap

Christian Lundgaard ismét a leggyorsabb volt a Forma-3-as utószezoni teszten Valenciában.

1017840367--20191020-_l5r6994.jpg

Már a délelőtti etap során megszületett a második tesztnap leggyorsabb köre Valenciában, pedig a mezőny még száradó pályán kezdhette meg a körözést: az első naphoz hasonlóan szintén Christian Lundgaard zárt az eredménylista élen. Az ART Grand Prix dánja – aki nyert a Hungaroringen – 1 perc 20.860 másodperc alatt ért körbe a Ricardo Tormo versenypályán, mögötte Lorenzo Colombo (MP Motorsport) és Yuki Tsunoda (Hitech GP) végzett.

A csapatok már sokkal inkább a hosszabb etapokra gyúrtak, így Oscar Piastri 1:21.679-es ideje is elég volt ahhoz, hogy első legyen a délutáni órákban a Premával. A körszámoknak azonban sokkal nagyobb szerepe volt, a legszorgalmasabbaknak Simo Laaksonen és David Schumacher bizonyultak, akik 110-110 kört tettek meg – a német pilóta egyébként reggel a 24., délután a 19. időt autózta.

Az utolsó nap folyamán Lirim Zendeli, Billy Monger, Max Fewtrell és Andreas Estner is visszatér a volán mögé, míg Sophia Flörsch bemutatkozik a HWA-nál.

A második tesztnap végeredményei IDE, a harmadik tesztnap résztvevői pedig IDE kattintva tekinthetők meg.

Fotó: Joe Portlock / LAT Images (FIA Formula 3 Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4815249444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása