ETRC: Csalódottan készül a szezonzáróra Kiss Norbert

Az alábbiakban a Kiss Norbert médiacsapata által kiküldött sajtóközleményt közöljük, a tartalom szempontjából változatlan formában.

Egy forduló van még hátra a kamion-Eb idei szezonjából, Kiss Norbert érthető csalódottsággal indult a spanyolországi Jaramába.

unnamed_1_11.jpg

Az év elején még úgy tűnt, hogy a kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző tudja tartani a lépést az élmezőnnyel, a nyári szünet utáni folyamatos technikai problémák miatt azonban egyre távolabb került a bajnoki dobogó. A Tankpool24 csapat pilótája éppen ezért az év utolsó versenyhétvégéjén sem tesz fel mindent egy lapra. 

„Nehéz mit mondani az elmúlt időszak eseményei után, ez az évad nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, rajtunk kívül álló okokból. A kamionokat mi készítjük fel Kecskeméten, de a motorért nem mi felelünk, ezeket a hibákat nem tudjuk felvállalni. Jaramában nincs már értelme sokat kockáztatni, úgyhogy a szokásos profi módon csináljuk az edzéseket, szabadedzéseket, meglátjuk, hogy hova kerülünk a rajtrácson. Ha első vagy második sorba, akkor van miért küzdeni, de egy ötödik-hetedik helyről nagy eséllyel balesetbe keverednénk, annak meg nincs értelme”

– vázolta a hétvégi stratégiát Kiss

unnamed_17.jpg

Kiss Norbert 156 ponttal jelenleg a bajnokság hatodik helyén áll.

A jaramai versenyhétvége menetrendje:

2019. október 5., szombat:

  • 12:15: 1. időmérő edzés
  • 15:30: 1. futam
  • 17:30: 2. futam

2019. október 6., vasárnap:

  • 10:00: 2. időmérő edzés
  • 12:45: 3. futam
  • 14:45: 4. futam

Fotó: Kiss Norbi média

Forrás: Kiss Norbi média

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7615193176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása