ETRC: Kiss Norbi hibátlan teljesítményre készül Le Mans-ban

Az alábbiakban a Kiss Norbert médiacsapata által kiküldött sajtóközleményt közöljük, a tartalom szempontjából változatlan formában.

Célegyenesbe érkezik a kamion-Eb; utolsó előtti állomásához érkezik a sorozat. A Tankpool24 csapat versenyzője, Kiss Norbert Le Mans-ban közelebb kerülhet az összetett harmadik helyhez, és a kétszeres Európa-bajnok szombathelyi versenyző mindent meg is tesz azért, hogy odaérjen a bajnoki dobogóra a Mercedes kamionnal.

unnamed_15.jpg

156 ponttal jelenleg ötödik helyen áll Kiss Norbert a FIA ETRC pontversenyében, mindössze 22 pontnyira a harmadik Adam Lackótól. A dobogó tehát meglehet, ehhez viszont Kiss szerint tökéletes munkára van szükség.

„Egyetlen elvárásom van magammal szemben, hogy ne hibázzak, hogy kihozzuk a maximumot a rendelkezésre álló eszközökből, a technikából. Meg persze az, hogy ne kerüljek bajba. Ha ezt megtesszük, akkor nyugodtan mehetünk majd aludni, legyen bármi is az eredmény.”

unnamed_1_9.jpg

A Le Mans-i pálya fekszik a Tankpool24 csapat magyar versenyzőjének, az ellenfelekre azonban a szokásosnál is jobban kell figyelnie.

„Egyik kedvencem a Hungaroring után, sok minden miatt, egyrészt azért, mert legendás helyszín, másrészt a közönség, a hangulat és a pálya minősége miatt is. Ez az egyik legminőségibb pálya az egész szezonban. Hosszú kanyarok, alacsony kerékvetők jellemzik. Amire, vagyis akire figyelnem kell majd különösen, az Adam Lacko és Steffi Halm, ők mindketten előttem vannak pillanatnyilag a pontversenyben, de a rajtnál és a verseny alatt is jobb lesz őket elkerülni, az a legbiztonságosabb.”

A Le Mans-i hétvége menetrendje:

2019. szeptember 28., szombat: 

  • 12:20: Első időmérő edzés
  • 14:35: Első verseny
  • 17:10: Második verseny

2019. szeptember 29., vasárnap: 

  • 9:50: Második időmérő edzés
  • 14:00: Harmadik verseny
  • 16:35: Negyedik verseny 

Fotó: Kiss Norbi média

Forrás: Kiss Norbi média

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7315175038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása