F1: Több évre aláírt Pérez a Racing Pointhoz

_onz2889.jpg

Sergio Pérez hosszú távra, egészen 2022 végéig elkötelezte magát a Racing Point csapata iránt.

Azt követően, hogy a Saubernél és a McLarennél is megfordult, 2014-ben igazolt a manapság már Racing Point néven futó Force Indiához Sergio Pérez. A mexikói versenyzőre az utóbbi években rendre csak egy-egy évre szerződött, azonban a csapat csütörtöki bejelentésének értelmében Pérez a következő három évét is a Racing Pointnál tölti.

„Izgatottsággal tölt el, hogy a csapattal való együttműködésemet meghosszabbítottam a következő három évre. Már hosszú ideje együtt dolgozom a csapattal, amely kvázi a második családom immár. Együtt számos sikert elértünk, és ugyanolyan szenvedéllyel vagyunk a versenyzés iránt”

– kommentálta a bejelentés hírét Pérez, aki egyelőre felemás szezont teljesít 2019-ben: az azeri 6. helye óta nem szerzett pontot, így 13 ponttal a 16. helyen áll az összetettben.

„Lenyűgözött az az irány, amibe elindult a csapat az utóbbi tizenkét hónapban, magabiztosságot ad nekem a jövőre nézve. Úgy hiszem, hogy a legjobb idők még csak most jönnek, és már várom, hogy számos dobogós helyezést ünnepeljünk az előttünk álló években.”

Miután tavaly felvásárolta a csapatot a másik versenyző, Lance Stroll édesapja, Lawrence, valószínűleg a következő szezonokra állandósul a Racing Point pilótafelállása.

Fotó: Racing Point F1 Team Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr615032562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása