F1: Egy szinten van Sennával, Schumacherrel és Hamiltonnal Verstappen?

ap-213b1nzvs2511_news.jpg

2016 Forma-1-es világbajnoka, Nico Rosberg szerint a Red Bull versenyzője van annyira jó, hogy tudása a sportág legnagyobbjainak tartott társaival vetekszik.

Kétségtelen, hogy az utóbbi időszakban elképesztően összeszedett formát produkál Max Verstappen. Ezt az is bizonyítja, hogy a Red Bull versenyzője a tavalyi Magyar Nagydíjon elszenvedett kiesése óta minden futamot a legjobb öt között fejezett be, idén pedig csak ő tudta megverni idáig a Mercedeseket, méghozzá kétszer, Ausztriában és Németországban.

Így nem meglepő, hogy az elmúlt hetekben a rajongók, az újságírók, illetve a szakértők és a korábbi versenyzők az egekig magasztalta a hollandot – és beállt ebbe a sorsa Nico Rosberg, a 2016-os világbajnok is. Az ex-Williams- és Mercedes-pilóta szerint megvan Verstappenben mindaz, ami a hatodik világbajnok címe felé menetelő Lewis Hamiltonban, vagy ami megvolt Ayrton Sennában, valamint a hétszeres világbajnok Michael Schumacherben is.

„Max egy született tehetség, méghozzá nagyon is. Egy ligában van Sennával és Hamiltonnal, és határozottan az elmúlt évek legnagyobb tehetsége”

– fogalmazott YouTube-csatornáján Rosberg. „Minden meghatározó versenyzőben megvolt [a magabiztosság ahhoz, hogy dominánsak legyenek]. Megvolt Schumacherben is, megvolt Sennában. Mindannyiukban megvolt az a magabiztosság, ami például bennem nem. Úgy gondolom viszont, hogy Maxot elárasztja a magabiztosság.”

Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9315023472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása