F1: A hosszabbítás küszöbén áll a Racing Point versenyzője

_54i3329.jpg

Már csak idő kérdése, és a 2020-as Forma-1-es szezonra is leszerződhet Sergio Pérez a Racing Pointtal – árulta el a mexikói pilóta a Magyar Nagydíj előtt.

Sergio Pérez 2014 óta versenyez a Racing Pointnál – ami a tavaly nyári név- és tulajdonosváltásig Force India nevet viselte –, s habár a silverstone-i gárda idei éve sem a tervek szerint alakul, ami miatt csak a hetedik helyen áll a csapatbajnokságban, illetve Sergio Pérezről sem mondható el, hogy a legjobb formájában, miután az utóbbi hét versenyen egyszer sem tudott pontot szerezni, mégis van esély a közös folytatásra.

Pedig a mexikói már csak a 16. helyen áll a pontversenyben, az előző versenyen, az esős Német Nagydíjon elsőként esett ki, így csapattársa, a hozzá képest tapasztalatlannak számító Lance Stroll is átugrotta őt, köszönhetően a negyedik helyének. A Hungaroringen Pérez lenyilatkozta, hogy hamarosan be is jelenthetik az új megállapodást:

„Nálam az élvezi az elsőbbséget, hogy a csapattal folytathassam. Az új szerződést még nem kötöttük meg, de már a véglegesítés szakaszában jár. Tudják, a Forma-1-ben semmi sem biztos, amíg az ténylegesen biztossá nem válik. Viszont a jövő illetően jónak látom a kilátásainkat. A támogatóim miatt egy kicsit talán elnyúlhat a dolog, de azt gondolom, hogy ez tényleg már csak idő kérdése.”

_r3i5573.jpg

Pérez nem titkolja, bízik a hosszútávú együttműködés lehetőségében.

„Már csapatnál is jók a kilátások, az ambíciók is a helyükre kerültek. Szerintem jó lesz, ha eljutunk a hosszú távra szóló megegyezésig, mert úgy látom, hogy egyre jobban áll a csapat.”

Fotó: Racing Point Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9614990334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása