TCR EU: Vezesd te is Nagy Dani autóját!

Nagy Dániel, Michelisz Norbert csapatának versenyzője a 2019-es szezonra a Hyundai hatvani autószalonjával kötött megállapodást, aminek értelmében kapott utcai használatra egy Hyundai i30 Fastback N-t. A megállapodás egy exkluzív lehetőséget is magába foglal, aminek értelmében akár vezetni is lehet a magyar pilóta versenyautójáéval megegyező küllemű autót.

img_9744.jpg

Kedden, a Hyundai Hatvannál összehívott sajtótájékoztató keretében bejelentették, hogy Nagy Daninak a Duna Autóval tavaly megkezdett együttműködése idén a Heves megyei városban folytatódik. Ennek keretében idén egy Hyundai i30 Fastback N-t használhat a közúti közlekedésben, amit nem lesz nehéz felismerni: tudniillik ugyanis, hogy szinte ugyanazt a köntöst viseli, mint a TCR Európa-kupában használt Hyundai i30 N TCR-e is. A kulcsokat Képe Tibor, a Hyundai Hatvan tulajdonosa adta át.

A sajtótájékoztatón a média képviselői megtapasztalhatták – így köztük mi is –, hogy nem akármilyen autóról van szó. Nagy elvitt minket egy körre, ami alatt bebizonyosodott, hogy az autó orrában lévő kétliteres T-Gdi motor nem éppen gyerekjáték. 275 lóerős teljesítmény (azaz csak 75 lóerővel gyengébb, mint a TCR-es kocsi), 353 Nm maximális nyomaték, 6,1 másodperces gyorsulás 0-ról 100 kilométer/órára – csak, hogy néhány adattal alátámasszuk iménti tézisünket.

Az autó működéséről rögtönzött élő Facebook-videónkban mesélt a tavalyi összetett ötödik helyezett:

BNMS-ÉLŐ Nagy Dániellel!

TCREU - Dani Nagy #99 elvisz minket egy körre! :)

És ahogyan az a videóban is hallható, a szerződés értelmében nemcsak egy vagány verdát kapott a Hyundai Motorsport junior programjában részt vevő Nagy Dániel, hanem egyúttal csatlakozott a márka egyedülálló programjához is, amely az „Ngedd meg magadnak az élményt!” nevet viseli.

Ennek az a lényege, hogy mostantól bárki kipróbálhatja Nagy autóját – sőt emellett mindabból a tudásból is részesedhet, amit a 21 esztendős versenyző szerzett versenyzői karrierje során idáig, és ha mindez még nem lenne elég, akkor az Euroringen is beülhet néhány kör erejéig mellé, az anyósülésre az Euroringen. Minden további információ a www.elmenyvezetes.daninagy.com és a www.hyundai60.hu oldalakon található meg.

img_9895.jpg

A sajtóeseményről további képeket Facebook-oldalunkon tettünk közzé:

Braking News Motorsport

Fotó: Kováts Olivér

Fotó: Kováts Olivér / Braking News Motorsport

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2614868256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása