F1 - HIVATALOSAN IS ELINDULT AZ AYRTON SENNA-APP

2019-05-09-10h53m15s616.png

Ayrton Senna halálának 25. évfordulója alkalmából a sportág szerelmeseinek vagy a brazil klasszis múltja iránt érdeklődőknek lehetőségük nyílik arra, hogy kvázi egy virtuális múzeumi túra keretében teljes képet kapjanak a háromszoros világbajnok pályafutásáról.

Az 1988, 1990 és 1991 világbajnokának dedikált alapítvány, az Instituto Ayrton Senna hivatalosan is megerősítette azokat a néhány héttel ezelőtt kiszivárgott információkat, amelyekről a Braking News Motorsport is beszámolt: a bejelentés értelmében a mai nappal hivatalosan is elindult a Senna 360 mobilalkalmazás, aminek segítségével a rajongók többek között Senna Forma-1-es autóit 3D-s grafikák, valamint virtuális valóság (VR) és kiterjesztett valóság (AR) segítségével csodálhatják meg.

Az alapítvány segítségére az applikáció megalkotásában a Spin Lab volt segítségére, ami egy svájci, virtuális múzeumokkal foglalkozó laboratórium, míg a projekt létrejöttében oroszlánrésze volt a Forma-1-nek, a McLaren és a Williams csapatának, valamint a Lotus Classic Cars-nak is. Az autók tanulmányozása mellett akár arra is lehetőség nyílik, hogy Senna versenyzői overáljában és sapkáiban készítsünk egy szelfit. Minden egyes autó esetében feleleveníthetjük ahhoz tartozó technikai paramétereket és specifikációkat, motorhangokat, valamint versenyeredményeket.

Senna 360 Download Now

Senna 360 is the official mobile app of Ayrton Senna. The app is coming soon with amazing interactive 3D, virtual reality and augmented reality features! Download now at https://www.senna360.com/

Az alkalmazásból származó bevételeket az alapítvány – amely 1994-es létrejötte óta több mint 23 millión gyereken és fiatalon segített Brazíliában – jótékony célokra fogja felhasználni. Ami a díjazást illeti, az első öt autó megtekintése ingyenes, a teljes hozzáférés pedig évente 1.49 amerikai dollárt kóstál. Az applikáció letölthető Androidra és iOS-re, de weben is elérhető.

„Egészen hihetetlen látni, ahogyan a virtuális múzeum elmeséli Ayrton történetét, ráadásul a modern technológiának köszönhetően példátlan módon, határok nélkül. A rajongók biztosan imádni fogják ezt az innovációt és hozzájárulnak majd az alapítvány működéséhez”

– nyilatkozta Bianca Senna, az Instituto Ayrton Senna igazgatója.

„Örülünk, hogy az Instituto Ayrton Sennával közreműködve kifejleszthettük a Senna 360 virtuális múzeumot, emléket állítva Ayrton Senna pályafutásának. A Senna 360 példátlan, magával ragadó élményben fogja részesíteni használóit, ugyanis annak segítségével felidézhetik a legszebb emlékeket és pillanatokat minden idők egyik legnagyszerűbb versenyzőjének pályafutásából”

– idézi a sajtóközlemény Alexander Hartmant a Spin Lab részéről.

Fotó: senna360.com

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9814819174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása