F1 - BRÉKING: HAMAROSAN ÉRKEZIK AYRTON SENNA HIVATALOS ALKALMAZÁSA

senna360.png

Igazi ínyencség Senna-rajongóknak: hamarosan elérhetővé válik Senna 360 néven a háromszoros világbajnok pályafutásával kapcsolatos hivatalos mobilapplikáció.

Napra pontosan 34 éve szerezte meg pályafutása első győzelmét Ayrton Senna, az 1985-ös Portugál Nagydíjon, míg május 1-jén 25 éve bekövetkezett tragédiájáról fog megemlékezni a motorsport közönsége.

A Drivetribe értesülései szerint rövidesen a rajongók olyan jellegű betekintést nyerhetnek a háromszoros világbajnok pályafutásába, mint ahogyan az volt az év elején megjelent Michael Schumacher-app esetében is.

Hamarosan megjelenik ugyanis Ayrton Senna hivatalos mobilalkalmazása, Senna 360 néven, aminek keretében, még ha virtuálisan is, de közelebbről szemügyre vehetjük a legendás brazil pilóta versenyautóit (1981-től 1994-ig), bukósisakját, sapkáit és tűzálló overáljait interaktív 3D-s animációk, VR (azaz virtuális valóság) és AR (azaz kiterjesztett valóság) segítségével.

senna.png

A kiterjesztett valósággal mobileszközeinken az autókat, a bukósisakot és a sapkákat tekinthetjük meg, míg a virtuális valóság révén „körbenézhetünk” Senna garázsában.

A projekt hátterében egy jótékonysági alapítvány, az Instituto Ayrton Senna áll, amely 1994 óta már több mint 23 millió gyereken segített Brazíliában. Az alkalmazásban barangoló szurkolók pedig a „Donate” gombra bökve pénzzel segíthetik az alapítványt, cserébe egy sorsolásban vesznek részt, amiben a szerencsések akár értékes emléktárgyakkal is gazdagodhatnak.

Senna Day Festival 2019

Um 1º de maio repleto de atrações em Interlagos! Um dia inteiro de homenagens e celebração pelos 25 anos de legado do maior piloto de todos os tempos. O Senna Day Festival 2019 será um festival completo com atividades esportivas, shows e experiências para toda família!

Az alapítvány a május 1-jei évforduló kapcsán bejelentette, hogy Senna-napot rendez az interlagosi versenypályán egy kulturális ünnepség keretében, a brazil pilóta emléke és az általa hátrahagyott örökség előtt tisztelegve.

Ami még az alkalmazást illeti, elérhető lesz Androidon és iOS-en, valamint a senna360.com-on.

senna360.jpg

Senna 360 is coming soon, stay tuned for more updates! #Senna #SennaSempre #F1 #Legend #Motorsport #Formula1 #AyrtonSenna

17 Likes, 0 Comments - Dániel Móré (@danielmoref1) on Instagram: "Senna 360 is coming soon, stay tuned for more updates! #Senna #SennaSempre #F1 #Legend #Motorsport..."

Fotó: senna360.com

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9514778970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása