F1 - BILLY MONGER CSATLAKOZOTT A CHANNEL 4 CSAPATÁHOZ

billy_monger_f1_grand_prix_great_britain_qualifying_f_oscpccqhbx.jpg

Pénteken megerősítették, hogy újabb neves taggal bővült a brit közszolgálati csatorna, a Channel 4 F1-es stábja.

A csatorna bejelentette, hogy 2019-ben már az a Billy Monger is tagja lesz annak a szakértői gárdának – amely többek között olyan neveket tudhat soraiban, mint David Coulthard vagy Mark Webber –, aki 2017-ben, a brit Forma-4-es bajnokság doningtoni versenyén elszenvedett balesetének következtében mindkét lábát elveszítette.

„Örülök, hogy csatlakozhatok a Channel 4 F1-es csapatához ebben a szezonban, így, amikor a versenynaptáram lehetővé teszi, együtt dolgozhatok a stábbal. Már kiskorom óta nézek F1-es közvetítést a tévében, s miközben továbbra is az a célom, hogy egy nap egy ilyen autóval versenyezzek, izgatottan várom a bejelentkezéseket a paddockból” – kommentálta a hírt Monger, aki tavaly a brit F3-ban ment, méghozzá kiemelkedő teljesítménnyel, ugyanis egy pole-lal és négy 3. hellyel az összetettben a 6. lett.

A Channel 4 az idei évben igencsak a háttérbe fog szorulni az F1-es közvetítéseket illetően Nagy-Britanniában, ugyanis a Forma-1 Menedzsment és a Sky Sports F1 között létrejött kontraktus értelmében már csak a Brit Nagydíjat sugározhatja élőben, míg a többi versenyről csak összefoglalókat tűzhet műsorra.

Viszont az ingyenesen fogható közszolgálati csatorna stábjában nincs változás: továbbra is Ben Edwards és Coulthard fogják kommentálni a futamokat, a riporteri feladatokat pedig a korábbi csapatfőnök Eddie Jordan és Lee McKenzie látják el.

Monger pedig hamarosan megerősíti a 2019-es versenyprogramját is.

Fotó: Zimbio

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4714629686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása