F1 - MEGPRÓBÁLTÁK LEBESZÉLNI SCHUMACHERT A VISSZATÉRÉSRŐL

michael_schumacher_european_f1_grand_prix_ao3tb6bepjgx.jpg

Egykori menedzsere, Willi Weber elismerte, hogy valósággal könyörgött Michael Schumachernek azért, hogy ne térjen vissza 2010-ben a Forma-1-be.

Valószínűleg nemigen van olyan Forma-1-es rajongó, akinek ne csengene ismerősen Willi Weber neve. A jelenleg 76 éves üzletember 1991-től 2006-ig intézte Michael Schumacher ügyes-bajos dolgait, azonban a baráti kapcsolat és a munkakapcsolat hét világbajnoki cím és 91 futamgyőzelem után sem szakadt meg.

A napokban azonban Weber elárulta, hogy 2009 végén próbálta lebeszélni Schumacher arról, hogy visszatérjen a királykategóriába Mercedesszel. Mint azt tudjuk, nem járt sikerrel a német menedzser, és a német három szezont húzott le a brackley-i csapattal – 2010 és 2012 között viszont csak egyetlenegy dobogó jött össze a klasszis versenyzőnek.

„Könyörögtem neki, hogy ne térjen vissza, mert csak veszíthet vele, ugyanis hét világbajnoki címmel a háta mögött nincs mit bizonyítania. De ő mindenképpen vezetni akart. Úgy gondolom, hogy rendben van, ha vezetni akar, de nélkülem” – idézi Webert az F1i.com, a német Abendzeitung cikke alapján.

Azzal viszont, hogy Schumacher nem fogadta meg Weber tanácsát, a munkakapcsolat megszakadt közöttük, de ez az egész nem ment a barátságuk rovására.

„2014-ig volt szerződésünk egymással, de én már nem akartam többet a világ körül utazgatni. Én egy olyan ember vagyok, aki úgy látja, hogy az életben mindennek eljön a maga ideje, és amit Michael és én csináltunk 20 éven át a Forma-1-ben, az volt a mi időnk. A múltat pedig soha nem lehet megismételni” – zárta gondolatait az egykori menedzser.

Fotó: Zimbio

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8814530106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása