KARÁCSONYI KÜLÖNKIADÁS INDUL A BRAKING NEWS MOTORSPORTON

page_6.jpg

Nem kevesebb mint hét interjúval szeretnénk köszönetet mondani Olvasóinknak az eddig nekünk megszavazott bizalomért. Ezen interjúk révén magyar szemszögből tekintünk vissza a Túraautó Világkupa (WTCR), valamint a TCR Európa-kupa 2018-as szezonjára.

Lassan már négy éve üzemel kicsiny oldalunk, ez idő alatt pedig összegyűlt egy olyan olvasói réteg, amely rendszeresen hűséges hozzánk. Mi pedig ezt a bizalmat szeretnénk valahogyan meghálálni, amire meglátásunk szerint a karácsonyi ünnepek a legideálisabb alkalom. Hiszen, ahogyan a közmondás is tartja, adni jó…

Mi pedig 2018-ban egy egyedülálló interjúsorozattal szeretnénk megajándékozni Olvasóinkat, aminek révén visszatekintünk a WTCR, illetve a TCR Európa-kupa szezonjára, a magyar versenyzők szemszögéből, felelevenítve a sikereket, valamint az egyéb történéseket, miközben néhány különlegesebb kérdéssel is előrukkoltunk alanyaink számára.

03718006_ff_2663.jpg

Eredetileg az volt a terv, hogy ebbe az akcióba valamennyi, nemzetközi szinten megfordult pilótát bevonunk, de sajnos Michelisz Norbertnél nem jártunk sikerrel. Megkeresésünkre a sajtósa – aki egyben a Michelisz-csapat, azaz a M1RA sajtóügyeit is intézi – azt a tájékoztatást adta, hogy „Norbi az év végéig csak a kiemelt médiapartnereknek ad egyéni interjúkat”. Természetesen sajnáljuk, hogy nem lesz 100%-os a repertoár, de elfogadjuk a döntést, és őszintén bízunk benne, hogy még az új szezon kezdete előtt horgunkra akad a Hyundai-pilóta.

Így azonban december 17-étől, azaz hétfőtől Ifj. Ficza Ferenccel, Jedlóczky L. Márkkal, Szabó Zsolt Dáviddal, Nagy Norbival, Nagy Danival és Tassi Attilával, valamint a magyar Eurosport WTCR-kommentátorával, Lantos Andrással alias Lantival – akivel általánosságban beszélgettünk el a világkupa 2018-as idényéről – „támadunk”, akiknek értelemszerűen nagyon hálásak vagyunk, amiért elfogadták a meghívást!

Az interjúk majd a „Karácsonyi Különkiadás 2018” néven futó rovatunkban lesznek megtalálhatóak, de később egy külön cikkbe is összegyűjtjük a megjelent anyagokat.

Bízunk benne, hogy az elkövetkezendő egy hétben még inkább velünk fognak tartani Olvasóink, és remélhetőleg interjúinkkal sikerül még kellemesebbé tennünk számukra a karácsonyi ünneplést.

Fotó: FIA WTCR Media, TCR Europe Media, motorsportfanatics.com

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr414474094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása