GP3 - AZ RPFI JUNIORJA IS MEGFORDUL AZ MP MOTORSPORTNÁL

fiaf3-1532691164.jpg

Lassan-lassan a holland csapat már olyan lesz, mint egy átjáróház: 2018-ban hetedikként a Forma-3-as Európa-bajnoki futamgyőztes és a Racing Point Force India pilótaneveldéjében pallérozódó Jehan Daruvala is bepattan az MP Motorsport egyik autójába.

Daruvala idén a Forma-3-as Európa-bajnokságban versenyzett, amit a Carlin csapatánál versenyezve a 10. helyen zárt azt követően, hogy tavaly a hatodik lett. A két idény között, tavaly Abu Dhabiban a 20 éves indiai tesztelte az MP Motorsport GP3-as autóját.

„A 2017-es tesztem után jó lesz, hogy még több tapasztalatra tehetek szert GP3-as autóval a 2019-es szezon előtt. Boldog vagyok amiatt, hogy az MP megadta nekem ezt a lehetőség. Ez egy meglehetősen sűrű november a számomra, hiszen Makaóból Abu Dhabiba megyek, de ez csak jó!” – idézi a sajtóközlemény Daruvala lelkes nyilatkozatát.

Jehan Daruvala a bejelentés értelmében a hetedik versenyző lesz, aki az MP Motorsport színeiben fog indulni a GP3-ban, aminek az is betudható, hogy a felállás leginkább állandó tagjait, Dorian Boccolaccit és Niko Karit előléptették a Forma-2-be. Will Palmer már egy versenyhétvége után távozott (és utána a motorsport semelyik vállfájához nem tért vissza), a Formula Renault-s ezüstérmes Christian Lundgaard csak Franciaországban állt rajthoz.

Daruvala csapattársai Devlin DeFrancesco és Richard Verschoor lesznek.

Fotó: FIA F3 Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8114386314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása